Yayın:
Üniversite Öğrencileri Tarafından En Çok Tüketilen Sıcak İçeceklerin Antioksidan Kapasitesi, Fenolik Madde ve Kafein İçeriklerinin Belirlenmesi

dc.contributor.authorHavuz, Keziban Nur
dc.date.accessioned2025-10-23T12:22:50Z
dc.date.issued2022-01-01
dc.identifier.urihttps://openaccess.acibadem.edu.tr/handle/11443/9958
dc.language.isotr
dc.publisherAcıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi
dc.subjectÇay
dc.subjectTürk kahvesi
dc.subjectAntioksidan kapasitesi
dc.subjectFenolik bileşik
dc.subjectKafein
dc.titleÜniversite Öğrencileri Tarafından En Çok Tüketilen Sıcak İçeceklerin Antioksidan Kapasitesi, Fenolik Madde ve Kafein İçeriklerinin Belirlenmesi
dc.typemasterthesis
dspace.entity.typePublication

Dosyalar

Orijinal seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Yükleniyor...
Thumbnail Image
Ad:
722797.pdf
Boyut:
1.69 MB
Format:
Adobe Portable Document Format

Lisanslı seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Yükleniyor...
Thumbnail Image
Ad:
license.txt
Boyut:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed to upon submission
Açıklama