Skip to main content
Komüniteler ve Koleksiyonlar
Tümü
İstatistik
English
العربية
বাংলা
Català
Čeština
Deutsch
Ελληνικά
Español
Suomi
Français
Gàidhlig
हिंदी
Magyar
Italiano
Қазақ
Latviešu
Nederlands
Polski
Português
Português do Brasil
Srpski (lat)
Српски
Svenska
Türkçe
Yкраї́нська
Tiếng Việt
Giriş yap
Giriş yap
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt olmak için buraya tıklayın.
Parolanızı unuttunuz mu?
Anasayfa
Araştırma Çıktıları
WOS
A functional barley-based fermented soup (tarhana) with high β-glucan content
A functional barley-based fermented soup (tarhana) with high β-glucan content
Yükleniyor...
Tarih
2025
Yazarlar
Koksel, Hamit
Ozkan, Kubra
Tekin\\-Cakmak, Zeynep Hazal
Karasu, Salih
Kahraman, Kevser
Oruc, Sena
Sagdic, Osman
Sestili, Francesco
Süreli Yayın başlığı
Süreli Yayın ISSN
Cilt Başlığı
ISSN
DOI No
10.1007/s00217-024-04612-x
Diğer Tanımlayıcı No
WOS:001348599700002
Cilt
Sayı
Yayınevi
SPRINGER
Özet
Açıklama
Anahtar kelimeler
Tarhana
,
beta\\-glucan
,
Hull\\-less barley
,
Glycemic index
,
RVA soup index
Alıntı
URI
https://openaccess.acibadem.edu.tr/handle/11443/5444
Koleksiyonlar
WOS
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Tam öğe sayfası